Zasebnost in piškotki

Kdo smo

Spletno stran www.skischool-rossi.si vam zagotavlja:

  • Entity Name
  • Entity Address
  • Entity Telephone Number
  • Entity E-mail Address
  • Entity ID Number
  • Entity Tax Number

Katere podatke zbiramo in zakaj to počnemo?

Če kontaktirate z nami preko obrazca, bomo imeli vaše ime in elektronski naslov.

Ti podatki bodo poslani našemu ponudniku elektronske pošte, da vam bomo lahko odgovorili.

Ti podatki ne bodo shranjeni na spletn strani, ne bodo dodani seznamu elektronskih naslovov in ne jih delili z nikomer drugim.

Piškotki

Uporaba spletnih piškotkov

Spletna stran Ski School Rossi uporablja piškotke z namenom, da vam zagotovimo boljšo izkušnjo uporabe spletne strani, varnost ter nemoteno delovanje. Vsi vaši podatki so shranjeni varno in v skladu s trenutno zakonodajo in skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju GDPR) do zaključka obdelave.

Kaj so piškotki?

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Zakaj potrebujemo piškotke?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletno stranjo je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovita in prijetna.

Kakšne pravice imate o vaših podatkih

Kadarkoli želite, nam lahko pošljete prošnjo za izbris vseh informacij, ki smo jih od vas prejeli, če pišete na email@address.si.

Veljavnost politike

Politika o uporabi spletnih piškotkov se uporablja od objave dalje do preklica oziroma morebitne spremembe. Pravila so bila zadnjič posodobljena ##. ##. 2023.